Изработка на уеб сайт

Изработка на сайт

Търсите изработка на модерен, професионален сайт на достъпни цени? Искате ли вашият бизнес да успее онлайн?

Свържете се с нас още днес!

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Създаваме сайтове, които печелят!

Нуждаете се от нов уеб сайт? При нас ще намерите това, което търсите и това, от което имате нужда. Предлагаме модерно изглеждащ, перфектно изграден уеб сайт, който следва всички най-нови тенденции на Google:

check icon Атрактивен дизайн съобразен с последните трендове;

check icon Съвременен и адаптивен дизайн съобразен с всякакви устройства;

check icon Бързо зареждане, защото е важно за вашите потребители;

check icon Интуитивна навигация и перфектно потребителско изживяване;

check icon SEO оптимизация;

check icon 100% сигурен и лесен за използване административен панел;

check icon Работим с WordPress – най-популярната и гъвкава система с отворен код в света;

check icon Качествена реализация и професионална изработка.

Изработка на сайт

Предимствата от изработка на сайт са много и се увеличават с всяка следваща година. В днешно време, ако искате Вашия бизнес да бъде успешен, трябва да имате уебсайт. Създаването на уебсайт трябва да бъде приоритет при стартиране или разрастване на всеки бизнес.

Уебсайтът е Вашето лице в интернет пространството и ще Ви представлява пред всички Ваши клиенти. Той е отлична възможност за развитие на бизнеса Ви. Ще достигнете по-голяма аудитория, което ще доведе до повече клиенти и ще реализира повече продажби. Чудесен начин да се откроите от конкурентите и да покажете какъв бизнес притежавате. Вашият сайт ще представя услугите и продуктите Ви денонощно. Това ще даде възможност на клиентите да пазаруват или да се свържат с вас в неработно време.

Услуги

Изработка на сайт

Предлагаме изграждане на динамичен или статичен уеб сайт с функционален и модерен дизайн, адаптивен за всички видове устройства, на най-добра цена!

направи запитване

Специализиран сайт

Имате нужда от изработка на специализиран сайт като: сайт за резервации, туристическа агенция, каталог или сайт за недвижими имоти? Ние ще реализираме Вашите желания.

направи запитване

Редизайн на сайт

Не харесвате стария дизайн на Вашия сайт? Или просто искате нещо по-модерно? Предлагаме редизайн на сайт с модерен стил и индивидуалност! Свържете се с нас още сега.

направи запитване

Как трябва да изглежда един сайт

Модерен, Стилен, Функционален и Удобен за навигиране, който да печели клиенти.

Респонсив (адаптивен) дизайн

При създаване на сайт, ефективното оразмеряване за всяка една резолюция осигурява доброто потребителско преживяване. Дигитална агенция – StartBusiness ще създаде за Вас сайт с модерен дизайн, пригоден за всички видове

Удобна навигация

Изработка на сайт с удобна за потребителя навигация е един от най-важните елементи за добър сайт. Може би предлагате най-добрите продукти или услуги на пазара, но те няма да са от полза, ако посетителите или потенциалните клиенти не могат да ги намерят.

Дизайн и оформление

Дизайнът на Вашия уебсайт трябва да е модерен и стилен, ефектите да не натоварват потребителите визуално и да привлича погледа. Включете най-важната информация в първите два параграфа. Използвайте заглавия и подзаглавия. Удебелен шрифт на важни думи или фрази.

Функционален

Сайтът трябва да работи бързо, коректно и според очакванията. Всяка страница трябва винаги да е бърза и функционална, защото всяка от тях може да бъде първото или единственото впечатление на потенциалния клиент. Счупени, бавни или лошо построени зони ще оставят посетителите ви разочаровани и ще ги насърчат да напуснат.

Качествено съдържание

Бъдете кратки, интересни и нови. Използвайте език, който има смисъл за вашата аудитория – избягвайте жаргона, корпоративното говорене и акроними. Обяснете своето „Защо“. Посетителите имат кратък период на внимание: пишете правилно, бъдете точни, уместни и актуализирайте редовно.

Призив за действие

Искате да генерирате повече потенциални клиенти за Вашия бизнес, така че силният призив за действие е от съществено значение. Трябва да бъде добре позициониран, така че клиентите да не го пропуснат. Най-добра позиция за призив за действие обикновено е на върха на страницата или близо до върха.

Как протича процесът на работа

Анализ и консултация

Подробна консултация. Анализираме и предлагаме решение.

Дизайн

Избор на дизайн от готови темплейти или индивидуален дизайн.

Разработка

Изграждане на проекта по Вашите желания и критерии.

Тестване и одобрение

Проекта се тества и чака Вашето одобрение.

Често задавани въпроси

Колко струва изработката на сайт?

Най-често, това е първия въпрос, който ни се задава и точен отговор няма. Всеки сайт, който изработваме се прави по спецификацията и нуждите на клиента и когато се вземат в предвид всички желания и функционалности, се изготвя оферта с конкретна цена. Ако искате да знаете точно колко ще струва сайтът Ви, изпратете запитване на [email protected], ние ще Ви отговорим в най-кратък срок.

Колко време отнема изработката на уебсайт?

Отговорът на този въпрос зависи основно от сложността и функционалността на сайта. С готов темплейт и стандартни функции ще имате сайт за около 5 – 10 работни дни.

Какви сайтове можем да изработим?
Какво може да включва изработката на сайт?

Вашият сайт може да включва абсолютно всякаква информация която пожелаете да качим на него, както и бaзови функции като Google карта, контактна форма, секции за блог, любопитно, новини, галерия със снимки и видео материали, бутон за бързо набиране, чат функция и много много други!

Мога ли да правя сам промени по сайта след като е завършен?

Да! Ние се стараем да правим сайтовете възможно най-удобни за клиента. След като сайта Вие е готов, Вие имате възможност и сами да променяте голяма част от съдържанието му, разбира се ако имате затруднения ние ще сме насреща да помогнем.

Има ли сайтът SEO оптимизация?

 Във всеки сайт, изработен от нас е включена и базова SEO оптимизация, която включва:

  • Frandly URLs
  • Google analytics 
  • Google Serach Console
  • Връзка със социални мрежи
  • Допълнителни пощи от хостинг профила

Ако желаете цялостна оптимизация, можете да се възползвате от услугите ни.

Трябва ли да плащам за месечна поддръжка?

Всеки сайт изработен от нас има 3 месеца безплатна месечна поддръжка. След изтичането им може да се възползвате от нашата месечна поддръжка ако имате нужда от следните услуги: месечно обновяване на плъгини и тема, чести промени по съдържанието на сайта.

Каква гаранция получавам?

Дигитална агенция – StartBusness подписва договор със всеки свой клиент. По този начин ние гарантираме сигурност и коректност, както за нашите клиенти, така и за нас самите.

Изработка на сайт

Идеалното решение за Вас

Перфектно решение за Вашия бизнес

4 + 14 =