Изработка на уеб сайт

Изработка на сайт

Професионална изработка на сайтове с уникален дизайн и ниски цени!

Изработка на сайт

Изработка на сайт

В съвременните пазарни условия, ако управлявате собствен бизнес, Вие не само имате нужда от  изработка на сайт – Вие трябва да имате такъв.

Имаш нужда от помощ ?

Свържете се с нас. Отговор до 24 часа. Или просто ни се обадете сега.

+359 889 84 63 12

Изработка на сайт

Изработка на сайт – Превърнете Идеите си в Онлайн Реалност с Нас

Изработката на уеб сайт е ключов етап за всеки, който иска да утвърди своето присъствие в онлайн пространството. В StartBusiness разбираме важността на този процес и сме тук, за да ви помогнем да превърнете вашите идеи във впечатляващи и функционални уеб сайтове.

Нашата екип от професионални уеб дизайнери и разработчици имат опит и експертиза, за да създадат персонализирани уеб решения, които отговарят на вашите уникални нужди и цели. Ние използваме последните технологии и най-добрите практики в индустрията, за да гарантираме, че вашият уеб сайт не само изглежда впечатляващо, но и е функционален, сигурен и оптимизиран за търсачки.

С нас, изработката на вашия уеб сайт е лесна и безпроблемна. Ние внимаваме да разберем вашите изисквания и предоставяме индивидуален подход към всеки проект. Независимо дали сте стартъп предприемач, малък бизнес или голяма корпорация, ние имаме решение, което ще ви помогне да постигнете вашия онлайн успех.

Търсите ли професионална изработка на сайт, която да ви помогне да се издигнете над конкуренцията? Не търсете повече! Свържете се с нас днес и нека започнем да изграждаме вашето онлайн присъствие заедно. В StartBusiness сме готови да ви помогнем да създадете уеб сайт, който ще ви отведе към успеха.

Какво ви предлагаме

  • Изработка на съвременен сайт: Създаваме уебсайтове, които не само са естетично привлекателни, но и са функционални и лесни за ползване. Независимо дали сте на стартираща фирма или вече утвърдена марка, ние ще ви предоставим уебсайт, който подчертава вашата уникалност и визия.
  • Гаранция за кратки срокове и бързо зареждане: Ние ценим времето ви и затова се грижим за бързото изпълнение на проектите ви. Всеки уебсайт, който разработваме, се оптимизира за бързо зареждане, осигурявайки непрекъснато удовлетворително потребителско преживяване.

 

  • Специализирани услуги в редизайн и поддръжка: Подобряваме съществуващите уебсайтове, като ги привеждаме в съответствие със съвременните стандарти и изисквания. Освен това, предлагаме редовна поддръжка и актуализации, за да гарантираме, че вашият уебсайт е винаги функционален и сигурен.
  • Безплатна консултация и индивидуален подход: Нашата екип от специалисти се стреми да разбере вашите уникални нужди и цели. Предлагаме ви безплатна консултация, за да обсъдим вашите идеи и да изработим персонализиран план за развитие на вашия уебсайт.

 

Със StartBusiness вашето онлайн присъствие е в добри ръце. Свържете се с нас още днес!

Цени за изработка на сайт

Как протича процесът на изработка

Анализ и консултация

Подробна консултация. Анализираме и предлагаме решение.

Дизайн

Избор на уеб дизайн от готови темплейти или индивидуален дизайн.

Разработка

Изграждане на проекта по Вашите желания и критерии.

Тестване и одобрение

Проекта се тества и чака Вашето одобрение.

ЗАЩО ВИ Е НУЖНА ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Изработката на уеб сайт е от съществено значение за всяко съвременно предприятие или бизнес, тъй като онлайн присъствието е основен фактор за успеха. В днешно време, когато все повече потребители използват интернет за търсене на продукти и услуги, наличието на уебсайт е ключово за привличане на клиенти и развитието на бизнеса.

Изработката на уебсайт ви позволява да увеличите видимостта си в онлайн пространството и да достигнете до по-голяма аудитория. Това води до повече възможности за привличане на клиенти и увеличаване на продажбите.

Създаването на уебсайт е също така отлична възможност да се откроите от конкуренцията. Представянето на вашия бизнес в интернет пространството с професионален и привлекателен уебсайт ви дава предимство пред другите играчи във вашата ниша.

Вашият уебсайт е виртуално представяне на вашия бизнес пред клиентите. Той предоставя възможност за представяне на вашите продукти и услуги, както и за комуникация с потребителите 24/7.

 

Изработка на сайт

Като цяло, изработката на уебсайт е ключов елемент за успешното развитие на вашия бизнес в онлайн средата. Ако желаете да създадете силен онлайн присъствие и да привлечете повече клиенти, уебсайтът е нещо, което не може да бъде пренебрегнато.

Още Услуги

Специализиран сайт

Имате нужда от изработка на специализиран сайт като: сайт за резервации, туристическа агенция, каталог или сайт за недвижими имоти? Ние ще реализираме Вашите желания.

направи запитване

Редизайн на сайт

Не харесвате стария дизайн на Вашия сайт? Или просто искате нещо по-модерно? Предлагаме редизайн на сайт с модерен стил и индивидуалност! Свържете се с нас още сега.

направи запитване

Как трябва да изглежда един сайт

Съвременният уебсайт трябва да бъде модерен, елегантен, функционален и удобен за потребителите, за да привлича и задържа вниманието на потенциалните клиенти. Вотът за съвременност и привлекателност включва няколко ключови аспекта:

Респонсивен (адаптивен) дизайн: Уебсайтът трябва да се отличава с дизайн, който се адаптира автоматично към различните размери на екраните на устройствата, гарантирайки оптимално потребителско изживяване за всички посетители.

Удобна навигация: Предоставянето на лесен и интуитивен начин за навигация е ключов фактор за удобството на потребителите. Ясната структура на менютата и подменютата прави търсенето на информация лесно и бързо.

Дизайн и оформление: Дизайнът на уебсайта трябва да бъде съвременен, атрактивен и функционален. Използването на елементи като заглавия, подзаглавия и удебелени шрифтове помага за подчертаване на важната информация и подобрява четимостта на съдържанието.

Функционалност: Уебсайтът трябва да работи бързо, безпроблемно и да предоставя всички необходими функции на потребителите. Необходимо е да се осигури бързо зареждане на страниците и плавно изпълнение на действията.

Качествено съдържание: Съдържанието на уебсайта трябва да бъде информативно, качествено и релевантно за целевата аудитория. Употребата на ясен и разбираем език, избягването на сложни термини и корпоративни фрази помага за запазването на вниманието на потребителите.

Призив за действие (Call-to-Action): Силният призив за действие трябва да бъде добре видим и позициониран, за да привлече вниманието на потребителите и да ги насърчи към желаните действия, като например покупка, регистрация или контакт.

Често задавани въпроси

Колко струва изработката на сайт?

Най-често, това е първия въпрос, който ни се задава и точен отговор няма. Всеки сайт, който изработваме се прави по спецификацията и нуждите на клиента и когато се вземат в предвид всички желания и функционалности, се изготвя оферта с конкретна цена. Ако искате да знаете точно колко ще струва сайтът Ви, изпратете запитване на [email protected], ние ще Ви отговорим в най-кратък срок.

Колко време отнема изработката на уебсайт?

Отговорът на този въпрос зависи основно от сложността и функционалността на сайта. С готов темплейт и стандартни функции ще имате сайт за около 5 – 10 работни дни.

Какви сайтове можем да изработим?
Какво може да включва изработката на сайт?

Вашият сайт може да включва абсолютно всякаква информация която пожелаете да качим на него, както и бaзови функции като Google карта, контактна форма, секции за блог, любопитно, новини, галерия със снимки и видео материали, бутон за бързо набиране, чат функция и много много други!

Мога ли да правя сам промени по сайта след като е завършен?

Да! Ние се стараем да правим сайтовете възможно най-удобни за клиента. След като сайта Вие е готов, Вие имате възможност и сами да променяте голяма част от съдържанието му, разбира се ако имате затруднения ние ще сме насреща да помогнем.

Има ли сайтът SEO оптимизация?

 Във всеки сайт, изработен от нас е включена и базова SEO оптимизация, която включва:

  • Frandly URLs
  • Google analytics 
  • Google Serach Console
  • Връзка със социални мрежи
  • Допълнителни пощи от хостинг профила

Ако желаете цялостна оптимизация, можете да се възползвате от услугите ни.

Трябва ли да плащам за месечна поддръжка?

Всеки сайт изработен от нас има 3 месеца безплатна месечна поддръжка. След изтичането им може да се възползвате от нашата месечна поддръжка ако имате нужда от следните услуги: месечно обновяване на плъгини и тема, чести промени по съдържанието на сайта.

Каква гаранция получавам?

Дигитална агенция – StartBusness подписва договор със всеки свой клиент. По този начин ние гарантираме сигурност и коректност, както за нашите клиенти, така и за нас самите.

Изработка на сайт

Идеалното решение за Вас

Перфектно решение за Вашия бизнес

6 + 8 =