+359 889 84 63 12 office@startbusiness-bg.com

Изработка на уеб сайт

Наличието на професионално проектиран, отличаващ се уеб сайт е от решаващо значение за увеличаване на продажбите, повишаване на крайния резултат и разрастване на вашия бизнес.

Изработване на сайт

Изработка на сайт: представеителен фирмен уеб сайт, блог, форум, Landing page, медиен портал, личен сайт. Ние предлагаме всичко това и още.

Създаване на специализиран уеб сайт

Имате нужда от създаване на специализиран сайт като: сайт за резервации, туристическа агенция, каталог или сайт за недвижими имоти? Ние ще реализираме Вашите желания и ще спазим всичките Ви изисквания.

Редизайн

Не харесвате стария дизайн на Вашия сайт? Или просто искате нещо по-модерно? Предлагаме редизайн на в сайт с модерен стил и индивидуалност!

Уеб услуги

Защо Ви е нужен сайт?

 • Уеб сайтът е Вашето лице в интернет пространството и ще Ви представлява пред всички ваши клиенти.
 • Всички са вече онлайн. Те се допитват първо до интернет, а след това, евентуално до други хора.
 • Интернет пространството е чудесно място да покажете какъв бизнес притежавате и да се откроите от конкурентите.
 • Отлична възможност за развитие на бизнеса Ви. Ще достигнете по-голяма аудитория, което ще доведе до повече клиенти и ще реализира повече продажби. Създаване на уеб сайт за Вашия бизнес е изключително важно и доходоносно.
 • Вашият сайт ще представя услугите и продуктите Ви денонощно. Това ще даде възможност на клиентите да пазаруват или да се свържат с вас в неработно време.
 • Лесно и бързо информиране на клиентите Ви за всяка новост и промяна в Вашия бизнес.

 

Какви са различните типове уеб сайтове?

Има много различни типа сайтове, ние избрахме най-често срещаните категории, за да Ви дадем обща представа. Най-често срещаните типове уеб сайтове са:

 

 • Блог
 • Корпоративен
 • Портфолио
 • Брошура
 • Новини или списание
 • Социална медия
 • Образователни
 • Портал

Блог

Вероятно сте се сблъсквали с блогове при вашето сърфиране, но за тези, които не са запознати, това са онлайн списания или информационни страници, които редовно се актуализират.

Обикновено управляван от отделен човек или малка група, блогът може да обхваща всяка тема – независимо дали става дума за съвети за пътуване, финансови съвети или отзиви за понички.

Корпоративен

По-малко от две трети (64%) от малките предприятия имат създаден уеб сайт. Това е удивително ниска цифра, като се има предвид колко важно е онлайн присъствието за доверието на компанията.

Портфолио

Точно като физическо портфолио, този тип уеб сайтове се използват за показване и популяризиране на примери от предишна работа. Използван основно от тези в творческата индустрия, уеб сайтът с портфолио може да се използва като автобиография, демонстрираща вашите умения, за да впечатлите клиенти, клиенти или бъдещи работодатели.

Брошура

Уеб сайтовете с брошури са като цифрови визитки. Използвани главно от малки фирми, тези видове уеб сайтове се използват за рекламиране на услуги и за показване на информация за контакт, само с няколко страници.

Новини или списание

Уеб сайтовете за новини и списания се нуждаят от малко обяснение. Основната цел на новинарския уеб сайт е да държи своите читатели в течение на актуалните събития, докато онлайн списанията ще се фокусират повече върху забавлението.

Социални медии

Всички познаваме Facebook и Twitter, но сайтовете на социалните медии могат да приемат много други форми. Тези сайтове обикновено се създават, за да позволят на хората да споделят мисли, изображения или идеи или просто да се свързват с други хора във връзка с определена тема.

Образователни

Тези уеб сайтове са предназначени да показват информация по определени теми, като използват интерактивни игри или ангажиращ дизайн, за да държат потребителя привлечен.

Портал

Порталите се използват предимно за вътрешни цели в предприятия, училища или институции. Тези уеб сайтове често включват процес на влизане, позволявайки на учениците да имат достъп до уеб сайта на училището или предоставят на служителите достъп до техните имейли, сигнали и файлове на едно място.

 

Какво получавате при нас

Дизайн

Създаване на сайт с модерен и функционален респонсив дизайн, пригоден за всякакви устройства.

Оптимизиран

Бързо зареждане и SEO оптимизиран. 100% сигурен и лесен за ползване административен панел.

Ниски цени и кратки срокове

Създаване на сайт: от 3 -15 дни.

Работим с почти всички CMS системи : WordPress, Drupal, Joomla! и др.

Практика при изработка на сайт

 • Изпращаме Ви въпросник, за да уточним основните изисквания за сайта.
 • Изготвяме ориентировъчна оферта и очакваме Вашето потвърждение.
 • Ако офертата е приета, изготвяме техническо задание за изработка на сайт (в случай, че нямате).
 • Подписваме договор, като се заплаща 50% от договорената цена или се договаряме за разрочено плащане.
 • Поддържаме постоянна връзка с клиента.
 • Тестване и одобрениеот клиента.
 • След като проекта е готов, клиентът получава всички пароли за достъп и заплаща остатъка от договорената сума.
Уеб сайт

Цени за уеб сайт

Ако посочените оферти не отговарят на конкретните Ви нужди или имате нужда от допълнителна функционалност, не се колебайте да се свържете с нас. Посочените цени покриват повечето наши проекти. Запазваме си правото да променим цената, в случай на прекалено опростени и ли твърде сложни проекти. 

**Цените са без ДДС

Често задавани въпроси
Какво е домейн?
Простичко казано, това е името на уеб сайта (domain name). Например www.example.com – example.com e домейна. Не могат да съществуват два еднакви домейна. Плаща се годишна такса и благодарение на него потребителите имат достъп до вашия уеб сайт. Съществуват много домейн области, като най-разпространените и използваните са .com (комерсиален), .org (организация), .net (мрежа), както и .bg (България), които обаче са значително по-скъпи и свързани с изискване за предоставяне на допълнителна документация от ваша страна.
Какво е хостинг?
Уеб хостинг е услуга, която предоставя на физически лица или организации хостинг (съдържане върху сървъри) на уеб страници и друг вид информация: данни, файлове, изображения, видео и пр. На практика най-точно се представя като срочен абонамент за ресурсите на един или няколко компютъра, които имат директен и висококачествен достъп към Интернет (Уикипедия).   Най-простичко казано мястото където Ви стои сайта.
Колко ще ми струва?

Цената за изработка сайтове зависи от типа сайт, компонентите, функционалностите, дизайна и много други. Ето защо цените за изработка на сайтове могат да варират от 200 до 3000лв. и повече.  След като уточним желанията и нуждите на клиента, изготваме индивидуална оферта за изработване на уеб сайт.

За колко време ще е готов уеб сайта?
Всеки уеб сайт е индивидуален и с различна сложности функционалност. Преди да започнем работа, ние ще Ви уведомим за времето, което ше ни е нужно да завършим проекта. Обикновенно не са нужни повече от 3 до 15 дни, но има сайтове, които се изработват и за по-дълъг период от време.
Какво се изисква от мен?
Една от най-важните стъпки е оформяне на техническо задание. То съдържа списък с цели на сайта, структура, дизайн, компоненти, функционалности и други. Колкото по-подробно са описани всички детайли, толкова по-лесно е да се постигне желания резултат и добра комуникацията межди клиента и разработчика на сайта. Имайки вече задание, Вие можете да поискате оферта от всяка една фирма за изработката на желания сайт. Ние от StartbBusiness предлагаме помощ и изготвяне на задания за клиентите ни.
Каква гаранция получавам?
StartBusness подписва договор със всеки свой клиент. По този начин ние гарантираме сигурност и коректност както за нашите клиенти, така и за нас самите.