Поддръжка

Поддръжка на сайт и онлайн магазин

Омръзна ли Ви от технически проблеми? Дигитална агенция – StratBusiness има решенията.

Поддръжка на сайт

Вашият уеб сайт е вашата визитна картичка, а нашата цел е да се грижим за вашето представяне. Успехите на клиентите ни са и наши успехи.  Омръзна ли Ви от технически проблеми? Дигитална агенция – StratBusiness предлага професионална поддръжка на сайт и онлайн магазин.

Дигитална агенция

Поддръжка на сайт и онлайн магазин

 

Професионална поддръжка на сайт. Вашият сайт е основата на онлайн присъствието Ви. Хората го посещават, за да научат за Вашата компания, да намерят Вашата услуги или да закупят Вашите продукти. Уебсайт, който не се поддържа професионално, лесно би могъл да навреди на имиджа на фирмата ви. Ако сайтът Ви не работи правилно или е остарял, може да загубите значителни възможности, като нови потенциални клиенти и продажби. 

САЙТЪТ ВИ ПЕЧЕЛИ ЗА ВАС

 

Z

Backup

Ежеседмично запазване на файлове и база данни, което гарантира бързо възстановяване при възникнал проблем.

Z

Актуализиране на софтуера

Редовно актуализиране на софтуерните версии, ядрото на вашата CMS система, темите, плъгините и разширенията.

Z

Добавяне на допълнителни функционалности

Добавяне на мултиезичност, модули и други функционалности според спецификата на вашия уеб сайт.

 

Z

Добавяне и редактиране на съдържание

Добавяне на страници, продукти, промоции, новини, банери, слайдери и други (с предоставено от вас съдържание).

Z

Промени по дизайна на сайта

Смяна на цветове, шрифтове, фонове и други графични елементи, свързани с визуалната част на сайта ви.

Z

Защита на уебсайта

Ъпдейти на сигурността на сайта, сканиране и отстраняване на вируси, зловредни файлове и дупки в сигурността.

 

Защо ви е поддръжка на сайт

 

Поддръжката на сайт е изключително важна. Вашият уеб сайт е основата на онлайн присъствието на Вашия бизнес. Хората го посещават, за да научат за вашата компания, да намерят Вашата информация за контакт и да закупят Вашите продукти.

Ако уеб сайтът Ви не работи правилно или е остарял, може да загубите значителни възможности, като нови потенциални клиенти и продажби.

Тъй като 94% от първите впечатления са свързани с уеб дизайна, хората може да излязат с лошо първо впечатление за вашия бизнес, ако сайтът ви не е актуален и не функционира.

Редовната поддръжка на сайт помага за предотвратяване на тези проблеми.

Предимства на поддръжката на сайт

 

1. По-голямата част от клиентите провеждат онлайн проучване. Преди да направят покупка онлайн, 87% от хората правят онлайн проучване. Хората, които обмислят да купят продукт от вас, вероятно ще се озоват на Вашия уеб сайт или онлайн магазин. Ако уеб сайтът ви им създаде отрицателно впечатление, те вероятно ще продължат проучването си на сайт на конкурент и може да пропуснете продажба.

2. Първите впечатления на потребителите са важни. Ако уеб сайтът Ви не работи правилно или изглежда остарял, клиентите Ви бързо ще го напуснат. Ако сайтът Ви изглежда непрофесионално, клиентите може да мислят, че и вашият бизнес е такъв.

3. Вашият уеб сайт помага да увеличите продажбите си. Вашият уеб сайт играе решаваща роля в насочването на потребителите към извършване на покупка. В случай на сайтове за електронна търговия, вашият сайт улеснява покупките. Ако вашият сайт не работи правилно, ще пропуснете потенциални продажби.

4. Посетителите на сайта ценят потребителското изживяване. Сред потребителите, които имат лошо потребителско изживяване на даден сайт, 89% ще пазаруват с конкурент вместо това. Редовната поддръжка предотвратява тези лоши потребителски изживявания и насърчава потенциалните клиенти да останат на Вашия сайт, увеличавайки шансовете Ви за продажба.

5. Подобрява сигурността. Кибератаките струват на американски компании 15,4 милиона долара годишно. Поправянето на щетите, причинени от кибератаки, често е скъпо, плюс може да загубите клиенти, които вече не се доверяват на Вашата компания с личната си информация. 

6. Поддържа вашата SEO стратегия. Ако потребителите често напускат уеб сайта Ви малко след като пристигнат на него, Гугъл (Google) може да приеме това като знак, че сайтът ви не е подходящ. Това може да доведе до по-ниско класиране в резултатите от търсенето, което означава, че ще привлечете по-малко трафик към сайта Ви. 

Идеалното решение за Вас

Перфектно решение за Вашия бизнес

14 + 4 =