SEO оптимизация

SEO Оптимизация

Над 80% от потребителите посещават първите 5 резултата в търсачката. Ако сайта Ви не е там, бизнесът Ви ще губи приходи, клиенти и поръчки. SEO оптимизацията е процес на оптимизация на един сайт с цел той максимално да отговаря на изискванията на търсачките и да се класира на челни позиции.

SEO Оптимизация

SEO оптимизацията е от решаващо значение, защото прави Вашия уебсайт по-видим, а това означава повече трафик и повече възможности за превръщане на потенциални клиенти в клиенти.

SEO Оптимизация

 

SEO оптимизацията на сайта започва още със самата разработка. Едно от най-важните неща е сайта да бъде позициониран в интернет търсачките на предни позиции. Дори сайтът Ви да е качесвено направен, ако не се показва в търсачките, няма да бъде ефективен. Добре SEO oптимизирания уеб сайт или онлайн магазин излиза на предни позиции и така получава много по-голям брой посещения, продажби и запитвания.

Услуги

Вътрешна SEO оптимизация (On-Page)

Процес, при който съдържанието на една страница се структурира по определен начин, за да отговаря на условията при търсене в Google. Вътрешната оптимизация включва всички елементи, върху които имате пълен контрол. Това включва H1-H6 заглавия, оптимизация на изображенията, meta description, вътрешни линкове и др.

направи запитване

Външна SEO оптимизация (Off-Page)

Цялостната дейност, която се извършва извън самия уеб сайт. Главния фактор е изграждане на входящи връзки, линкове към уеб сайта. Това може да се постигне чрез няколко метода: участие в социални мрежи, регистрация в търсачки, публикуване в сайтове за обяви, публикуване на статии и др.

направи запитване

Анализ на търсенията (Keywords Research)

Анализи на ключови думи, позволява да свържете търсенето на потребителите до съдържанието, което създавате на вашия уеб сайт. Важно е да се анализира какво търсят хората, колко често го търсят и какви резултати излизат по тези ключови думи. Целта е да се сдобиете със списък с думи, които ще използвате дагенерирате идеи за съдържание.

направи запитване

БЕЗ SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ВАШИЯТ САЙТ Е НЕВИДИМ

 

Според статистическите изследвания повечето от посетителите завършват търсенето си с първите 10 сайта – тези, които са на първа страница и изключително рядко посещават някоя от останалите страници от резултатите със сайтове, които не ползват SEO оптимизация за търсачки. Затова ако сайтът ви не е на първата страница в Google или останалите търсачки, той реално не съществува в интернет!Вие не можете да очаквате SEO продажби от такъв сайт. Затова SEO оптимизирането за Google е задължителен

SEO оптимизация на сайт

Какви са предимствата на SEO оптимизацията

 

Ето и няколко от предимствата на SEO оптимизацията на сайт:

Правилна структура

Вашите посетители ще могат бързо да намерят информацията, която търсят.

Увеличаване на трафика

Друга полза от оптимизацията на уебсайт е, че ще увеличите трафика си, което означава, че ще можете да спечелите повече печалби.

}

Привлечете повече клиенти

Друга полза от оптимизацията на уебсайт е, че лесно можете да привлечете повече клиенти, ако сайтът ви е оптимизиран добре.

Популяризиране и затвърждаване на вашия бранд

Повече възможности да покажете марката си и да се свържете с правилната аудитория чрез подходящо съдържание.

v

Повече клиенти

Шансът вашите посетители да стават реални клиенти и да купуват от вас или да се възползват от вашите услуги нараства драстично.

Бърз Сайт

Един от многото фактори за класиране, които Google класира сайт е скоростта.

Как работят търсачките

1. Обхождане (Crawling): Претърсват интернет за съдържание, като преглеждат кода/съдържанието за всеки URL, който намерят.

2. Индексиране (Indexing): Съхраняват и организират съдържанието, намерено по време на процеса на обхождане. След като дадена страница е в индекса, тя започва съревнование, за да бъде показана като резултат на съответните заявки.

3. Класиране (ranking): Предоставят части от съдържание, които най-добре ще отговорят на заявката на търсещия, което означава, че резултатите са подредени по най-подходящи към най-малко подходящи.

Какво е обхождане на търсачката?

Обхождането е процесът на откриване, при който търсачките изпращат екип от роботи (известни още като паяци), за да намерят ново и актуализирано съдържание. Съдържанието може да варира – може да бъде уеб страница, изображение, видео, PDF и т.н. Независимо от формата, съдържанието се открива чрез връзки.

Какво е индекс на търсачката?

Търсачките обработват и съхраняват информацията, която намират в индекса, огромна база данни с цялото съдържание, което са открили и считат за достатъчно добро, за да служи на търсещите.

Класиране в търсачките

Когато някой извърши търсене, търсачките претърсват индекса си за подходящо съдържание и след това представят това съдържание с надеждата да решат заявката на търсещия. Това подреждане на резултатите от търсенето по уместност е известно като класиране.

Възможно е да блокирате роботите на търсачките за целия си сайт или да инструктирате търсачките да избягват съхраняването на определени страници в техния индекс. Въпреки че може да има причини за това, ако искате съдържанието Ви да бъде намерено от търсещите, първо трябва да се уверите, че е достъпно за роботите и може да се индексира.

Имате въпроси относно SEO оптимизацията

Колко време отнема оптимизацията

 

Никой SEO експерт може да ви даде точен отговор на този въпрос. За позиционирането на сайта Ви в Google, зависи много параметъра, като всеки от тях има различна тежест. Нещо повече – важно е и колко сголяма е Вашата конкуренция и до колко тя е инвестирала в оптимизация. Ние се стремим да усетите ефекта максимално бързо. Често първите резултати могат да се наблюдават след четвъртата седмица.

Какви резултати може да очаквате

 

Много хора искат конкретна позиция в Google по конкретна ключова дума. Това е постижимо, но не винаги е правилният подход. Ние намираме правилното решение за всеки тип бизнес и уебсайт и правим така, че хората, търсещи вашите услуги и продукти да ви намират.

Може ли просто да плащаме на Google Ads?

 

Цените на рекламите в Google са базирани на конкуренцията. Ако заложите само Google Ads, това носи риск от увеличаване на цената, която зависи от наддаването на Вашите конкуренти.

Мога ли да поръчам SEO само за няколко месеца?

 

Оптимизацията, както вече споменахме, е специфичен процес, отнемащ време. На кратко – ние не препоръчваме да правите оптимизация за уебсайта си за по-малко от 12 месеца. Всъщност, препоръчваме никога да не спирате с оптимизацията.

Може ли просто да плащаме на Google Ads?

 

Цените на рекламите в Google са базирани на конкуренцията. Ако заложите само Google Ads, това носи риск от увеличаване на цената, която зависи от наддаването на Вашите конкуренти.

Как става плащането?

 

Абонаметните SEO услуги се заплащат на месечна база в началото на всеки период. Разбира се, предлагаме и възможност за предплащане, като за целта ще получите щедро намаление на цената.

Идеалното решение за Вас

Перфектно решение за Вашия бизнес

7 + 9 =