Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Търсите изработка на онлайн магазин на достъпни цени? Попаднали сте на правилното място! Дигитална агенция – StartBusiness предлага изработване на онлайн магазин по готов шаблон или с индивидуален дизайн. С онлайн магазин, клиентите могат да пазаруват стоките Ви без да стават от компютъра.

Онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

В съвременните пазарни условия, ако управлявате собствен бизнес, Вие не само имате нужда от  изработка на сайт – Вие трябва да имате такъв.

Имаш нужда от помощ ?

Свържете се с нас. Отговор до 24 часа. Или просто ни се обадете сега.

+359 889 84 63 12

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

 

След появата на големите интернет сайтове за електронна търговия, ръстът на онлайн пазаруването е експоненциален, с огромно увеличение на броя на потребителите, които избират да купуват онлайн, а не в магазина. Много традиционни търговци на дребно също последваха примера, като повечето магазини вече имат изработен онлайн магазин, от който потребителите могат да правят онлайн покупки, от големите марки до благотворителни организации. Дори марки, които вече нямат съществуват физически магазин, често са достъпни онлайн. Изработката на онлайн магазин е вече необходимост.

САЙТЪТ ВИ ПЕЧЕЛИ ЗА ВАС

 

Z

24/7 Работи непрекъснато

Z

По-широка аудитория

Z

Рентабилност

Z

Изгражда доверие

Z

Развива бизнеса

Z

Поддържа клиентите информирани

Услуги

Изработка на онлайн магазин с готов шаблон

Създаване на онлайн магазин с готов шаблон. Разгледайте нашите готови магазини. Професионални, модерни и функционални шаблони подходящи за всеки вид магазин.

направи запитване

онлайн магазин с индивидуален дизайн

Нуждаете се от индивидуален дизайн и конкретни функции? Нашите онлайн магазини са стилни, със собствена индивидуалност и богата функционалност,

направи запитване

Работи 24/7

 

Вашият бизнес е отворен денонощно. Работното време на повечето хора съвпада с работното време на бизнеса. Понякога можете да загубите клиенти, защото те не могат да дойдат във Вашия магазин преди да е затвотил. С онлайн магазина сте на разположение на всички тях 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

Изработка на онлайн магазин

Намалява разходите

 

Ако все още нямате физическо пространство за Вашия бизнес, онлайн магазинът ще Ви спести много разходи. Не е нужно да плащате наем, услуги, персонал и т.н. Така че, ако започвате бизнес, започнете с изработка на онлайн магазин.

Разширете обхвата си

 

Няма географски ограничения. Интернет има международен обхват. Ако имате само физически магазин, Вашите купувачи ще бъдат предимно от региона. С онлайн магазина това се променя, защото достигате по-голям обхват и аудитория, което ще увеличи продажбите и ще отвори пътя Ви към пазара.

можете да проучите по-добре пазараза и клиента

 

Кои са най-продаваните продукти? Или кои са най-търсените? Какво е общото между всички клиенти, които се регистрират на страницата? Изработката на онлайн магазин Ви дава голямо предимство и то е, че можете да водите статистика за целевата аудитория, към която насочвате бизнеса си. Така ще знаете какво да подсилите и кои са слабите места на Вашата марка.

Изработка на онлайн магазин

Може да се управлява от всякъде

 

Сайтовете за електронна търговия намаляват всички географски ограничения, с които обикновено се сблъсквате с офис бизнес. Можете да бъдете навсякъде по света и въпреки това успешно да наблюдавате и управлявате бизнеса си. 

Изработка на онлайн магазин

Какво Ви предлагаме:
 • Изработка на адаптивен (responsive) дизайнза Вашия онлайн магазин.
 • Изработване на онлайн магазин с платформа и готови шаблони или custom.
 • Управляване на плащания – Наложен платеж, Плащане по банков път, PayPal, с кредитна/дебитна карта и др.
 • Доставка – Econt, Speedy  и др.
 • Добавяне на неограничен брой продукти
 • Неограничено надграждане
 • Създаване на чат с клиентите и посетителите Ви на Вашия онлайн магазин
 • Интеграция към социалните мрежи
 • Атрибути и вариации към продуктите
 • Мултиезичност
 • Отчети и доклади за продажбите
 • GDPR функционалност и съобщение за използване на бисквитки
 • SEO оптимизация
 • Ниски цени, включително разсрочено плащане
 • И още много

Идеалното решение за Вас

Перфектно решение за Вашия бизнес

7 + 9 =