office@startbusiness-bg.com

Телефон

+359 889 84 63 12

Работно време

Пон-Пет: 10:00 до 17:00

Контакти

Изработка на онлайн магазин

Търсите изработка на онлайн магазин на достъпни цени? Попаднали сте на правилното място! Дигитална агенция – StartBusiness предлага изработка на онлайн магазин по готов шаблон или с индивидуален дизайн. С онлайн магазин, клиентите могат да пазаруват стоките Ви без да стават от компютъра.

Изработка на онлайн магазин с готов шаблон

Изработка на онлайн магазин с готов шаблон. Разгледайте нашите готови магазини. Професионални, модерни и функционални шаблони подходящи за всеки вид магазин.

Изработка на онлайн магазин с индивидуален дизайн

Нуждаете се от изработка на сайт с индивидуален дизайн и конкретни функции?

Изработка на онлайн магазин?Защо Ви е нужна?

Вече всички са онлайн

След появата на големите интернет сайтове за електронна търговия, ръстът на онлайн пазаруването е експоненциален, с огромно увеличение на броя на потребителите, които избират да купуват онлайн, а не в магазина. Много традиционни търговци на дребно също последваха примера, като повечето магазини вече имат изработен онлайн магазин, от който потребителите могат да правят онлайн покупки, от големите марки до благотворителни организации. Дори марки, които вече нямат съществуват физически магазин, често са достъпни онлайн. Изработката на онлайн магазин е вече необходимост.

Предимства

Изработка на онлайн магазин

Онлайн магазин
Онлайн магазин

Работи 24/7

Вашият бизнес е отворен денонощно. Работното време на повечето хора съвпада с работното време на бизнеса. Понякога можете да загубите клиенти, защото те не могат да дойдат във Вашия магазин преди да е затвотил. С онлайн магазина сте на разположение на всички тях 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

Изработката на онлайн магазин намалява разходите

Ако все още нямате физическо пространство за Вашия бизнес, онлайн магазинът ще Ви спести много разходи. Не е нужно да плащате наем, услуги, персонал и т.н. Така че, ако започвате бизнес, започнете с изработка на онлайн магазин.

Разширеъте обхвата си

Няма географски ограничения. Интернет има международен обхват. Ако имате само физически магазин, Вашите купувачи ще бъдат предимно от региона. С онлайн магазина това се променя, защото достигате по-голям обхват и аудитория, което ще увеличи продажбите и ще отвори пътя Ви към пазара.

Ще можете да проучите по-добре пазара и клиента

Кои са най-продаваните продукти? Или кои са най-търсените? Какво е общото между всички клиенти, които се регистрират на страницата? Изработката на онлайн магазин Ви дава голямо предимство и то е, че можете да водите статистика за целевата аудитория, към която насочвате бизнеса си. Така ще знаете какво да подсилите и кои са слабите места на Вашата марка.

Възможностите на рекламата се увеличават:

Въпреки че не трябва да подценяваме старите начини за рекламиране, не можем да отречем, че социалните медии правят всичко по-лесно. С добра рекламна кампания в Google или чрез Facebook или Instagram можете да достигнете до много потребители. 

Може да се оправлява от всякъде

Сайтовете за електронна търговия намаляват всички географски ограничения, с които обикновено се сблъсквате с офис бизнес. Можете да бъдете навсякъде по света и въпреки това успешно да наблюдавате и управлявате бизнеса си. 

Онлайн магазин
Уебсайт

Изработка на онлайн магазин

Какво Ви предлагаме:
 • Изработка на адаптивен (responsive) дизайнза Вашия онлайн магазин.
 • Изработване на онлайн магазин с платформа и готови шаблони или custom.
 • Управляване на плащания – Наложен платеж, Плащане по банков път, PayPal, с кредитна/дебитна карта и др.
 • Доставка – Econt, Speedy  и др.
 • Добавяне на неограничен брой продукти
 • Неограничено надграждане
 • Създаване на чат с клиентите и посетителите Ви на Вашия онлайн магазин
 • Интеграция към социалните мрежи
 • Атрибути и вариации към продуктите
 • Мултиезичност
 • Отчети и доклади за продажбите
 • GDPR функционалност и съобщение за използване на бисквитки
 • SEO оптимизация
 • Ниски цени, включително разсрочено плащане
 • И още много

Нашите пакети

Изработка на онлайн магазин