Дигитална агенция

Email

office@startbusiness-bg.com

Телефон

+359889846312

Дигитален маркетинг

Най-добрият начин да достигнете до клиентите днес, които прекарват по-голямата част от времето си в интернет, е чрез дигитален маркетинг. Вече всички са онлайн. За да достигнете до тях, трябва и Вие да сте там, Ето защо дигиталната реклама е толкова важна.

Нашите услуги

Дигитален маркетинг

Дигиталнен маркетинг
Дигиталнен маркетинг

Дигитален маркетинг: Реклама в Google Ads

Рекламирането в Google също е неделима част от стратегиите в дигиталния маркетинг. Рекламата в Google Ads е мощен инструмент, с който можем да увеличим продажбите Ви многократно, както и да покажем Вашия бизнес на огромен кръг от потенциални клиенти.

Голямо предимство на Google Ads е, че е изключително гъвкава, позволява Ви да сменяте рекламите и ключовите думи когато пожелаете, което е приемущество за фирмите, които често предлагат нови продукти или услуги. Друго предимство е таргетирания трафик. Използвайки Google Ads вашата реклама ще се показва на потребителите, които използват Google търсачката и активно търсят това, което предлагате.  Има детайлна статистика. Можете да проследите колко потребителя виждат рекламата, колко кликват върху нея и колко от тях закупуват продукта или услугата, която предлагате.

Дигитален маркетинг: Реклама в социалните мрежи

Популяризиране на Вашия бизнес и продукти на различни платформи, като FacebookInstagram, Linkedin и други също е неделима част от дигиталния маркетинг. Сoциaлнитe мpeжи ca eдни oт нaй-пoceщaвaнитe интepнeт cтpaници днec. Ако не популяризирате Вашия продукт или услуга, не зависимо колко е страхотен, потенциалните потребители няма да разберат за него и съответно няма да имате никаква печалба. Не всички фирми, предприемачи могат да си позволят реклама в печатни или онлайн издания, радио или телевизия. Тук идват социалните медии.

Нашите пакети

Реклама в Google Ads

* За кампании с месечен бюджет над 5000лв се изработва индивидуален план след среща с клиента.

Нашите пакети

Реклама в социалните мрежи

200 лв. еднократно за създаване на страница(по желание на клиента)

Дигитален маркетинг: Контент маркетинг

В сферата на дигиталния маркетинг, контент маркетинга (маркетинг на съдържанието) играе ключова роля. В същността на този тип дигитален маркетинг стои създаването на най-доброто текстово и визуално съдържание. Това могат да бъдат картинки, снимки, текст, видеа, публикации в социалните медии и други. Висококачественото съдържание ангажира и заинтересова аудиторията. Укрепва авторитета на фирмата, марката, бранда. Макар и да не рекламира директно продуктите Ви, контент маркитига е изключително ефективен. Чрез полезно и достоверно съдържание (статии, видиа, постове и други) бизнесът ви ще бъде открит от повече потенциални клиенти.

 

Дигитален маркетинг: Имейл маркетинг

Имейл маркетинг е дигитален маркетинг, при която електронната поща се използва като средство за изпращане на рекламни послания до определена група от потребители. Към електронните писма могат да се прикрепят файлове с препратки, мултимедия и изображения. Кампаниите биват ежедневни, седмични и месечни, в завизимост колко често се пращат имейли. С кратко и значимо съдържание, бързо и ефективено привличате заинтересованата аудитория. Едно съобщение се изпраща до много клиенти, което прави резултата почти моментален. Може да се използва като търговски съобщения за общуване с реални клиенти, с цел да ги запознае с нов продукт, услуга или промоция. По този начин се поддържа постоянна връзка с клиентите и се затвърждава доверието  в бизнеса Ви.

Дигиталнен маркетинг
Дигиталнен маркетинг

Защо дигитален маркетинг?

В наше време всички са онлайн. Пазаруват онлайн, обучават се онлайн. Не остана човек, който да няма  Facebook или  Instagram. Стандартните маркетингови подходи вече не са достатъчни. Дигиталният маркетинг дават на собствениците на малък и среден бизнес, както и на големи компании най-добрите шансове за конкуренция и развитие. Чрез него максимално бързо и лесно достигате до възможно най-широка аудитория от крайни потребители.

Дигиталнен маркетинг

Защо да се спрете на нас

Дигиталният маркетинг е Ваш неизменен спътник при опитите да продавате повече, на повече хора, срещу по-малко пари. Дигитална агенция – StartBusiness е чудесно решение за Вас. Ние разбираме добре как различните канали за комуникация могат да работят в синхрон, за да постигнете значително по-добри резултати.