Дигитален маркетинг

Дигитален маркетинг

Най-добрият начин да достигнете до клиентите днес, които прекарват по-голямата част от времето си в интернет, е чрез дигитален маркетинг. Вече всички са онлайн.

Дигитален Маркетинг

Дигитален маркетинг

Най-добрият начин да достигнете до клиентите днес, които прекарват по-голямата част от времето си в интернет, е чрез дигитален маркетинг

Дигитален маркетинг

 

В наше време всички са онлайн. Пазаруват онлайн, обучават се онлайн. Не остана човек, който да няма  Facebook или  Instagram. Стандартните маркетингови подходи вече не са достатъчни. Дигиталният маркетинг дават на собствениците на малък и среден бизнес, както и на големи компании най-добрите шансове за конкуренция и развитие. Чрез него максимално бързо и лесно достигате до възможно най-широка аудитория от крайни потребители.

Дигиталният маркетинг е Ваш неизменен спътник при опитите да продавате повече, на повече хора, срещу по-малко пари. Дигитална агенция – StartBusiness е чудесно решение за Вас. Ние разбираме добре как различните канали за комуникация могат да работят в синхрон, за да постигнете значително по-добри резултати.

Услуги

Google Ads

Достигнете до клиентите си бързо и лесно с Google Ads. Качественото управление на PPC рекламните кампании ще дадат силно отражение върху онлайн позиционирането на вашия уебсайт чрез спечелен трафик към него.

направи запитване

Реклама в социалните мрежи

Бъдете там където са вашите клиенти! Чрез реклама в социалните мрежи потенциалните Ви клиенти ще имат възможност добре да опознаят вашата компания, бранд и продукти.

направи запитване

създаване и поддръжка на социални мрежи

Най-бързия начин за достигане на нова аудитория от потенциални клиенти и да овеличите оборота си.

направи запитване

Предимства на дигиталния маркетинг

 

Глобален обхват

Традиционният маркетинг е ограничен от география и създаването на международна маркетингова кампания може да бъде трудно, скъпо, както и трудоемко. Дигиталният маркетинг обаче се случва в интернет, което означава, че обхватът, който можете да постигнете с него, е огромен. Дори собственик на много малък местен бизнес има способността да достигне до международна аудитория с онлайн магазин. Това никога не би било възможно с традиционния маркетинг или би струвало много пари за това. Тази онлайн достъпност отвори много възможности за растеж, които бизнесът може да проучи. Комбинацията от глобален обхват и видимост е чудесна възможност за всеки бизнес.

По-ниска цена

Независимо дали искате да популяризирате бизнеса си на местно или международно ниво, дигиталният маркетинг ви предоставя рентабилни решения. Той позволява дори на най-малките компании да се конкурират с по-големите компании, използвайки силно насочени стратегии. Въпреки това, не всяка форма на дигитален маркетинг е подходяща за всеки бизнес и някои може дори да имат повече разходи от други. Бизнесът може да намери подходящи решения въз основа на своите маркетингови цели.

Повишена ангажираност

Едно от най-важните предимства на дигиталния маркетинг е повишената ангажираност. Дигиталният маркетинг е проектиран да бъде силно ангажиращ по подразбиране. Потребителите могат да споделят публикация в блог, да харесат снимка, да запазят видеоклип или да се ангажират с вашия уебсайт чрез кликване върху платена реклама. Най-добрата част е, че всички тези действия могат да бъдат измерени. Това ви позволява да създавате още по-ангажиращи публикации, за да увеличите познаваемостта на марката или да увеличите продажбите. Колкото повече се ангажирате онлайн, толкова повече лоялни клиенти можете да получите. Бизнесите, които използват ефективно ангажиращи формати в своите онлайн стратегии, имат по-лесно време да преобразуват студения трафик към лоялни клиенти.

Локален обхват

Докато глобалният обхват е значително предимство на дигиталния маркетинг, той също така подобрява локалната видимост, което е особено важно, ако вашият бизнес разчита на близки клиенти. Местното SEO и локално насочените реклами могат да бъдат от полза за компании, които се опитват да доведат повече клиенти до вратите си. Помислете за обхвата, който можете да достигнете до цял квартал с дигитален маркетинг, спрямо обхвата, който ще ви отнеме да отпечатате листовки и да ги разпространите наоколо.

v

Ефективно таргитиране

Дори и да нямате ясна представа за целевата си аудитория, дигиталният маркетинг ви позволява да извличате данни, за да видите кои аудитории ще работят най-добре за вас и да оптимизирате кампанията си около тях. Има много различни опции за насочване, като например чрез ключови думи за оптимизация за търсачки (SEO), плащане на клик (PPC) или чрез демографска информация в социалните медии. Това огромно количество елементи за насочване, с които разполагате, гарантира, че всяка кампания достига до правилната аудитория. Също така ви помага да анализирате променящото се поведение на клиентите и да модифицирате кампаниите за тези промени. Тази способност за бързо разбиране на променящите се нужди на клиентите е сигурен начин за успех за всяка компания.

}

Множество стратегии

Има различни стратегии за дигитален маркетинг, които могат да се използват от различни видове бизнес. B2B бизнес, който се интересува от получаване на международни клиенти, може да има различна стратегия от B2C местен бизнес, продаващ дрехи. Докато някои компании могат да се възползват по-лесно от маркетинг чрез съдържание и SEO, други могат да се възползват от рекламни кампании, базирани на реализации. Ключът е винаги да анализирате резултатите и да разработвате по-добри тактики и методи с времето. Добре изпълнената дигитална маркетингова стратегия се променя и адаптира бързо, когато се трансформират нуждите на бизнеса.

Дигитален маркетинг:

Реклама в Google Ads

 

Рекламирането в Google също е неделима част от стратегиите в дигиталния маркетинг. Рекламата в Google Ads е мощен инструмент, с който можем да увеличим продажбите Ви многократно, както и да покажем Вашия бизнес на огромен кръг от потенциални клиенти.

Голямо предимство на Google Ads е, че е изключително гъвкава, позволява Ви да сменяте рекламите и ключовите думи когато пожелаете, което е приемущество за фирмите, които често предлагат нови продукти или услуги.

Друго предимство е таргетирания трафик. Използвайки Google Ads вашата реклама ще се показва на потребителите, които използват Google търсачката и активно търсят това, което предлагате.  Има детайлна статистика. Можете да проследите колко потребителя виждат рекламата, колко кликват върху нея и колко от тях закупуват продукта или услугата, която предлагате.

Социални медии

Дигитален маркетинг:

Реклама в социалните мрежи

 

Популяризиране на Вашия бизнес и продукти на различни платформи, като FacebookInstagramLinkedin и други също е неделима част от дигиталния маркетинг. Сoциaлнитe мpeжи ca eдни oт нaй-пoceщaвaнитe интepнeт cтpaници днec.

Ако не популяризирате Вашия продукт или услуга, не зависимо колко е страхотен, потенциалните потребители няма да разберат за него и съответно няма да имате никаква печалба. Не всички фирми, предприемачи могат да си позволят реклама в печатни или онлайн издания, радио или телевизия. Тук идват социалните медии.

Идеалното решение за Вас

Перфектно решение за Вашия бизнес

2 + 8 =