За нас

За нас

Кои сме ние

 

Дигитална агенция – StartBusiness специализира в изработката сайтове/онлайн магазини, дигитална реклама и SEO оптимизация. Всеки сайт, който създаваме е с индивидуален дизайн и отговоря на нуждите на клиента. С нашия екип, от мотивирани и опитни специалисти, Вие ще постигнете целите си бързо и лесно.

Z

Изработка на сайт

Z

Изработка на онлайн магазин

Z

SEO оптимизация

Z

Дигитален маркетинг

Z

Поддръжка на сайт и онлайн магазин

Z

Защита на личните данни (GDPR)

Идеята за Дигитална Агенция – StartBusiness възниква още през 2015г. Агенцията предоставя широк спектър на дигитални услуги и решения за Вашия бизнес. Изградихме екип от млади и креативни хора, професионалисти в своята област. Към момента можем да се похвалим с редица успешни проекти, местни и международни.

Ние вярваме в идеите и мечтите на нашите клиенти и се стремим да ги превръщаме в реалност. За нас е важен индивидуалния подход към клиентите ни и техния бизнес. Ние помагаме на клиентите си да представят себе си в интернет пространството, така че да бъдат разпознаваеми на пазара. Постоянно актуализираме подхода и стратегите си, за да сме в крак в днешния динамичен свят.

Съчетавайки рационалното с креативното успяваме да постигнем нашата крайна цел: многократна възвръщаемост на инвестицията, по-добри резултати и повече продажби за клиента. При нас качеството е над количеството и е съпроводено с разумни и достъпни цени. Нашият професионализъм е на ваше разположение, вашият успех е нашата цел.

Какво ви предлагаме

 

Професионален Екип

Нашият екип е от професионални, креативни млади хора, които винаги са фокусирани върху зададените бизнес цели и успеха на клиентите ни.

Ниски, Конкуретни Цени

Дигитална агенция – StartBusiness изработва сайтове за всеки финансов бюджет и възможности.

Кратки Срокове

Работим бързо и професионално, можем да реализираме Вашия проект от 3 до 15 дни.

Дизайн

Създаваме сайтове, които да Ви отличит от конкуренцията. Уникален дизайн, леснен за употреба, на цени подходящи за малкия и средния бизнес.

Внимание Към Детайлите

Залагаме на иновативност, широк набор от технически умения и своето желание да надминем себе си всеки път. Всяка малка цел е част от по-голяма стратегия.

Поддръжка

Предлагамеза поддръжката за Вашия сайт или онлайн магазин и цялостното му развитие.

Нашите експерти

 

Екип от млади и креативни хора, професионалисти в своята област.

Мария Александрова

Мария Александрова

web design & seo expert

Marketing

Todor Aleksandrov

Todor Aleksandrov

Юрист