+359 889 84 63 12 office@startbusiness-bg.com

Изработка на онлайн магазин

Всеки ден все повече хора пазаруват чрез интернет. Дигитална агенция – StartBusiness Ви предлага качествена и професионална изработка на онлайн магазин.

24/7

Вашият онлайн магазин ще представя продуктите Ви денонощно. Това ще даде възможност на клиентите Ви да пазаруват по всяко време на денонощието.

По-голяма аудитория

Отлична възможност за развитие на бизнеса Ви. Ще достигнете по-голяма аудитория, което ще доведе до повече клиенти и ще реализира повече продажби.

Лесно, бързо и удобно

Вашите клиенти ще стигнат лесно, бързо и от уюта на собствения си дом до продукта, който желаят и им е необходим. Свържете се с нас. Ние ще създадем уникален и модерен онлайн магазин за Вас.

Изработка на онлайн магазин

Какво предлагаме

 • Изработка на адаптивен (responsive) дизайнза Вашия онлайн магазин.
 • Изработване на онлайн магазин с платформа по ваш избор – OpenCart, WordPress (WooCommerce), Magento, Shopify и други.
 • Управляване на плащания – Наложен платеж, Плащане по банков път, PayPal.
 • Доставка – Econt, Speedy  и др.
 • Добавяне на неограничен брой продукти
 • Неограничено надграждане
 • Създаване на чат с клиентите и посетителите Ви на Вашия онлайн магазин
 • Интеграция към социалните мрежи
 • Атрибути и вариации към продуктите
 • Мултиезичност
 • Отчети и доклади за продажбите
 • GDPR функционалност и съобщение за използване на бисквитки
 • SEO оптимизация
 • Ниски цени, включително разсрочено плащане
 • И още много

Защо Ви е нужена изработка на онлайн магазин?

Eдин от най-бързо развиващите се отрасли в момента. Ако имате собствен бизнес или сега започвате, онлайн магазин може значително да намали разходите и да увеличи приходите Ви, защото работи денонощно и без почивен ден. Ако искате да стартирате бизнес сега, това е страхотна възможност за малка инвестиция с голяма възвръщаемост. Ние предлагаме бързо и качествено изработване на уеб сайт и онлайн магазин! StartBusiness  извършва всички услуги компетентно, на професионално ниво.

Защо хората пазаруват онлайн?

Не може да се отрече, че всеки ден все повече хора пазаруват онлайн. Но защо хората пазаруват онлайн, вместо да посещават обикновен магазин, където могат да пробват и видят продуктите лично?

Според последните статистически данни, лекотата и удобството на онлайн пазаруването доминират в списъка на потребителите с водещи причини да пазаруват онлайн. Основната причина, поради която потребителите предпочитат да купуват артикули онлайн, е опцията за безплатна доставка, предлагана от магазините за електронна търговия. Повече от половината (51,1 процента) от потребителите го посочват като една от основните причини да пазаруват онлайн. Те биха предпочели да се насладят на лесна и бърза поръчка, която да бъде доставена безплатно, вместо да отидат в магазин, за да разгледат и прегледат физически продукта. 

Всъщност 28% от потребителите казват, че сред основните причини да пазаруват онлайн е бързата доставка на следващия ден, която магазинът предлага. Така че освен да се наслаждават на безплатни услуги за доставка, онлайн купувачите също искат да получат продуктите си възможно най-бързо. Удобството на онлайн пазаруването, се простира и до опцията да върнете продукта. Сред основните причини на интернет потребителите да пазаруват онлайн, политиката за лесно връщане е една от тях. Около една трета от онлайн купувачите казват, че това е мотивиращ фактор зад техните онлайн покупки.

Друг фактор, свързан с удобството, са процесите на бързо плащане, за които 28,6% от потребителите посочват като основни причини да пазаруват онлайн.

Изграждане и създаване на онлайн магазин е необходимост в наши дни. Ако искате да бъдете конкуретно способни и да печелите от продуктите и услугите си.

Нашата практика при изработка на онлайн магазин

 • Изпращаме Ви въпросник, за да уточним основните изисквания за изграждане на онлайн магазина.
 • Изготвяме ориентировъчна оферта и очакваме Вашето потвърждение.
 • Ако офертата е приета, се изготвя техническо задание за изработване на онлайн магазин (в случай, че нямате).
 • Подписваме договор, като се заплаща 50% от договорената цена или се договаряме за разрочено плащане.
 • Поддържаме постоянна връзка с клиента.
 • Тестване и одобрение на създадения онлайн магазин от клиента.
 • След като проекта е готов, клиентът получава всички пароли за достъп и заплаща остатъка от договорената сума.
Уеб услуги

Често задавани въпроси

Колко пари ще ми струва?

Ценита за изработване на онлайн магазин зависи от дизайна, модулите, броя продукти и други. При нас цените започват от 400лв. Ако желаете допълнителни подробности, моля свържете се с нас и ние ще Ви изготвим оферта.

Собствен или нает онлайн магазин?

Минуса при поръчка на изграждане на собствен онлайн магазин е, че заплащате висока сума за изработката му, но в крайна сметка я заплащате веднъж. Догато при нает магазин, не само, че изцяло зависите от собственика му, но плащате ежемесечна такса, който в крайна сметка се превръща в голяма сума.

Колко броя продукти мога да добавя?

Няма ограничение на броя продукти или страници, които могат да се добавят.

Качествени снимки?

Изключително важно е снимките да са с добра резолюция и да са качествено заснети. Трябва да се стремите продуктите, които продавате да са представени възможно най-атрактивно. Добрата визия е едно от най-важните неща за успешен онлайн магазин.

Мога ли да променям информация/снимки по магазина?

Ние от StartBusiness предлагаме лесен за използване административен панел, с който лесно ще можете да променяте и коригирате снимки, текст, цени и др. Всеки наш клиент получава подробно обяснение как да прави сам нужните промени.